Letos poleti smo se s (izjemnimi) sošolci podali na absolventski izlet v Makedonijo. Pot tja je dolga, ure na vlaku pa nam je popestrila sledeča zgodba, ki nam jo je s primerno resnim in zaupniškim obrazom zaupala ena izmed sošolk.

Zgodba govori o slovenskem dekletu (sošolka je trdila, da dekle pozna), ki je v diskoteki v Amsterdamu spoznalo prikupnega fanta. Plesu je sledilo intenzivno poljubljanje, nakar je fant predlagal, da se podata k njemu. Akoravno se je punci fant zdel simpatičen, pa je povabilo vendarle odklonila.

Punca se vrne domov in čez nekaj časa opazi, da se ji po obrazu pojavljajo izpuščaji. Obišče zdravnika, ki jo napoti k dermatologu. Po opravljenem pregledu punca ne more verjeti svojim ušesom: gre za izjemno redko obliko izpuščajev, ki se pojavijo v stiku z mrličem.

(Tu zgodba terja prvi presenečen vzdih, a ni še konec.)

Punci (ki je morala biti v strašnem šoku) na pamet ni padel nihče drug kot prej omenjeni Nizozemec. Zadeva je bila izjemno resna in po Facebooku so fanta locirali in na njegov dom poslali policijo.

Tam pa niso našli nič manj kot (tu moj spomin popusti) dve ali tri trupla takisto mladih deklet.

(Prišli smo do drugega klimaksa, umirite se in prihranite sapo, kajti zgodba se preveša v zadnji del.)

Slončica se včeraj v Idriji odpravi socializirat (kar pomeni, da je šla ven). Ura je bila že pozna, ko do nje pristopi postaven mladec (ob tem velja omeniti, da a) Slončico pozna že od prej in b) da je bil precej alkoholiziran). Po nekaj uvodnih frazah mu radovednost le ne da miru:

“A je res, da si se ti leto ali dve nazaj za novo leto neki lupčkala z enim fantom?”

 • Share/Bookmark

...komentar [9]

 

9 komentarjev

 1. Alex van der Volk Alex van der Volk pravi:

  Hmnja, precej zanimiva zgodba, a zaključka ne razumem, ni važno koliko ga obračam. Sicer je res da nisem ravno najbolj bister fant, zato bi prosil za majceno obrazložitev. A bi šlo?

 2. paucstadt paucstadt pravi:

  hmhm, zanimiva zgodba,filmska, a konca, tako kot Volk, ne razumem.

 3. Slončica Slončica pravi:

  @Alex van der Volk & paucstadt: Kot se v majhnih mestih rado dogaja, je v celotni zgodbi glavna akterka kar naenkrat postala moja malenkost.

 4. Alex van der Volk Alex van der Volk pravi:

  Ajaaaaaaa, dolina Šentflorjanska. Pa saj je logično, čeprav priznam da mi brez obrazložitve še zdaj ne bi poptegnilo :mrgreen:

 5. Slončica Slončica pravi:

  @Alex van der Volk: Hehehe, bolj Dogodek v mestu Gogi. :D

 6. rozonicka pravi:

  Aha Slonči-a je res, da si se lupčkala? Zgodba pa tut cool,…mislim creapy-cool….

 7. šuši pravi:

  hahaha, Slonči, nekrofilija ti je blizu :D jaz sem to zgodbo povedala samo eni osebi v dolini Šentflorijanski … bomo videli, kdaj me bo kdo kaj vprašal :D

 8. Niko Brumen pravi:

  No, ja, nekrofilija pač ni viroza in se prenaša bolj direktno – še sreča, da ni šlo za francoske. Bi bilo težav z govorom.

  Se pa ob francoskih pojavi zanimiva dilema o markiranih mrtvotvorbnih prenašalcih, hehehe …

  :mrgreen:

 9. Slončica Slončica pravi:

  @rozonicka: Čist res – a veš kakšn OGROMN mozolj mam na bradi?

  @šuši: Ja, saj ti pravim, da je moje zasebno življenje mrtvo. :D

  @Niko Brumen: Ojej, ta zelen smeško je pa najbrž že v zadnjih stadijih …

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !