Ker so semle priklikali tisti, ki iščejo prijateljske igre med pobratenimi občinami Idrija, Aumetz in kantona Vienne, se čutim dolžna, da jih preusmerim semle. Alors, chers amis de la France, suivez le lien Internet. Vous n y comprendrez rien mais vous pouvez le garder comme un souvenir.

Je pa bil ta paket osemdesetih Francozov v veliki meri zaslužen za prejšnjo objavo.

 • Share/Bookmark

...komentar [5]

 

5 komentarjev

 1. 1tujec 1tujec pravi:

  Super, super ! =)

  Toujours aussi dynamique dans les actions internationales. T’as mon soutien moral. =D

 2. 1tujec 1tujec pravi:

  Joj, ne morem si pomagat: kdo je tipkal novico na Radiu Odmev in kako to, da govoriš o kantonu Vienne?

 3. Slončica Slončica pravi:

  @1tujec: Tudi meni se zdi fajn, je pa izjemno psiho-fizično zahtevno, pa niti ni toliko pritiska s francoske kakor z naše strani …
  Novico sem tipkala sama. Ob dveh ponoči, po tako napornem dnevu, da se mi je prvič uspelo izmuznit lulat ob šestih popoldne. :) Ortografske napake sem videla naslednji dan, pa se mi res ni dalo organizirat popravljalnega procesa, glede kantona pa – tako mi je bila zadeva predstavljena. Sem se pa res šele sedaj spravila preverit. Imaš prav: dejansko gre za šest občin iz kantona Trois-Moutiers, ki spada pod departma Vienne.

 4. 1tujec 1tujec pravi:

  Hotel sem rečt, da je kanton volilna enota (če sem prav razumel prispevek na Wikipediji). Najbrž jo gre res primerjat s krajevno skupnostjo v Sloveniji.

  Glede na okoliščine, v katerih je nastal članek, ti na četrt odpustim. =P

 5. Slončica Slončica pravi:

  @1tujec: Aja, ne. Kar se primerljivosti tiče, pa mislim, da je kanton bolj podoben občini, njihova občina pa naši krajevni skupnosti. Vsaj po velikosti. :)

  No lepo, pa si odpustim še sama na četrt, pa mi je že pol odpuščeno. ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !