Ker se mi trenutno v življenju dogaja čisto preveč stvari, o njih seveda na blogu niti besede. Raje znova poglejmo, kaj se da vnesti v Gugl, da človek priroma semkaj.

1. poezija bager.

Brez bagra mi živeti ni,
poslušam ga, kako rohni.

2. brizganje debelostenskih izdelkov. Zmanjkuje mi besed, ki bi mogle opisati čustva, navdajajoča me ob navedenem brizganju. Prepričana sem, da obstajajo specializirane spletne strani, na katerih si je brizganje moč ogledati v številnih posnetkih.

3. verzi o kavi.

Brez kave mi živeti ni,
voham jo, kako diši.

4. slončica boljša polovica. Nanjo naletite, če Slončico srečate v dneh brez PMS-a. Preostali čas ste lahko pripravljeni na slabšo polovico. You have been warned.

5. dekliški modrček za hec. Je vsak modrček, ki ga ima Slončica v lasti. Dekliški. In bolj ali manj za hec.

6. pesem bon či bonči bom bom bom.

Brez bagra mi živeti ni,
poslušam ga, kako rohni.

Bon či bonči bom bom bom.

Brez kave mi živeti ni,
voham jo, kako diši.

Bon či bonči bom bom bom.1

 1. Če bo kdo v voščilu ob prihajajočem rojstnem dnevu prebral kaj podobnega, bo podobnost zgolj naključna. []
 • Share/Bookmark

...komentar [16]

 

16 komentarjev

 1. Edo Edo pravi:

  Luštno!

 2. Naty pravi:

  Je že tako naravnano človekovo delovanje, da prerad stoka, da nima o čem pisati, ko se mu bore malo dogaja, in nasprotno, da nima časa pisati, ko se mu smreke preveč dogaja.

  Sicer pa je Slončico občasno moč najti tudi na fejsbuku. Ne, ona stoji za svojimi besedami in si ni ustvarila fejsbuk akaunta, pač pa se, vsakič z drugim imenom, prikrade v tvoje življenje kot najhujša mora v času tvoje trenutne nepazljivosti, ko najmanj pričakuješ, in ti za vekomaj spremeni FEJSBUK ŽIVLJENJE!

  Vse pravilno postavljene vejice so zgolj naključje.

 3. Slončica Slončica pravi:

  @Edo: Hvala.

  @Naty: Raje imam, da se mi dogajajo iglavci. Na prenekater listavec sem očitno razvila alergijo. Zato ne morem nikoli stati kot lipov bog.

  Sicer pa Slončičino budno oko vestno bdi nad osebki, ki si želé razgledati po medmrežju ob pomoči njenega računala. Učim jih pažnje. Učim jih odgovornosti. Učim jih, na kratko, življenja.

  Vsakršna omemba glasovanja proti zakonu o malem delu je zgolj naključje.

 4. Naty pravi:

  Slončičini goreči želji po širjenju védenja in znanja sem bila in sem še vedno priča tudi sama. Večinoma po načelu ‘vsi se učimo na napakah; neumni na svojih, pametni na tujih’. V izogib krizi fejsbuk identitete sem se bila z njega kar izbrisala. Ne bi prenesla bolečine! (od smeha ;)

  Veliko me je naučila o življenju, ja. Ona. Ona je pa kar stala tam. Tam je cvetela velika leska. Leska je pomanjšana lesa. Lesa je veliko v Sloveniji. Slovenija je lepa dežela s prenekatero naravno danostjo, ki bi jo marali bolje izkoristiti. Izkoristiti moramo čas, ki nam je dan, da smo skupaj. Skupaj bomo pripravili veliiiko rojstnodnevno in izselitveno zabavo. Zabavam se, ko sem v družbi ali sama. Sama grem nabirat cvetlice za Sonjo. Sonja rada…

  Vsako podobnost z varovanci idrijske PB bi mogoče morali vzeti resno?!

 5. Slončica Slončica pravi:

  @Naty: Torej ti delaš napake, obe pa se na njih učiva? Pa poglejmo, kaj te lahko naučim, ne da bi predhodno storila napako. Če boš šla po cvetice, ali me postavila pod lesko, me boš izpostavila alergenom, ki bodo prinesli nehotene razsežnosti. Zato se prijazno zahvaljujem za misel, dejanje pa s hvaležnostjo odklanjam in prihranili bova davkoplačevalski evro.

  Vsaka podobnost z alergijsko obsedenim človekom je zatiranja vredna.

 6. Naty pravi:

  Kako pa bi poimenovala kategorijo ljudi, ki delajo napake, taisti pa se iz njih nič ne naučijo?

  Sm že mislna, da ne boš nikoli napisala!! Lahko dokažem, da so alergije v sosledni povezavi; kot posledica Slončičinih alergij se je pri meni razvila alergija na jamrajoče alergijsko obsedene ljudi. Bodi torej tako uvidevna in pomagaj zatreti alergijo v kali.

  Vsaka podobnost s teženjem je tu zgolj iz želje po ohranitvi planeta za prihodnje rodove.

 7. Slončica Slončica pravi:

  @Naty: Izumrli?

  Verjemi mi, da se še kako zavedam dejstva, ki je pri tebi izzvalo alergijsko reakcijo. Ampak se zadeve preveč lepo navezujejo, da bi mogla njih omembo preskočiti. A odslej bo vse drugače. Jutri je nov dan.

  Vsaka podobnost z rojstvom naše države je odlično opažena!

 8. Naty pravi:

  Vsaka podobnost s paradoksalnostjo novoletnih zaobljub također.

 9. vojko pravi:

  Kaj pa je treba vpisat v komentar, da se pride v življensko dogajanje trobčarke? ;)

 10. vojko pravi:

  Mogoče življenjsko?

 11. Slončica Slončica pravi:

  @vojko: Datum in uro prihoda na obisk. :)

 12. Bonno72 pravi:

  Ob prebiranju tega zapiska, sem dobil navdih, da bi se iz zgoraj navedenih poti, ki vodijo semkaj, lahko naredilo prav zanimivo inštalacijo.

  Npr:
  Slončica v žlici bagra, (z dekliškim modrčkom za hec ali brez) pije kavo in si recitira zgoraj napisano pesem, pod št. 6.

  Možna izvedba kot kratki film, ki pa ne bi smel biti na programu nacionalne TV pred 23.45 zvečer. Po raziskavah najvidnejših slovenskih psihoanalitikov, naj bi kobinacija kave in bagra kvarno vplivala na razvoj zob in dlesni pri odraščajoči mladini.

 13. Slončica Slončica pravi:

  @Bonno72: Ampak samo, če igra Angelina Jolie.

 14. Bonno72 pravi:

  Huh, ti imaš pa visoke zahteve. Pa misliš, da bo Angelina kos tako zahtevni lastovki? :)

 15. Slončica Slončica pravi:

  @Bonno72: Res je. Odpovedati bi se morala prsim. Ne vem, če je katera igralka pripravljena na takšno žrtev.

 16. Bonno72 pravi:

  Nisem imel tega v mislih, ampak vse priprave, ki bi jih morala uboga reva prestati, da bi se ji posrečil kader s kavo na bagru in vsaj zmerno do pretežno oblačno dobra imitacija Slončice.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !