Odslej ne več Naty. Draga moja nekdanja cimra, lepo je bilo, dokler je trajalo, a našla sem nekoga, ki ti je kos.

Jorgić ravno tako spretno vihti škarje kot brusilko in tako sem se prejle prav nič obotavljaje sesedla na ponujen mi stol. Po 15 minutah obdelovanja je bila naglavna kreatura končana, tole pišoča pa nadvse očarana. Iz št. 51 sem se nato preselila še v 71, kjer sem bila deležna nadaljnega skalpnega tretmaja, ki mi ga je nudil 1tujec. Izpod zajetne plasti dekoloranta sem se po kaki uri izluščila zadovoljivo blond barve in opravila še zaključne posege s škarjami za redčenje.

Življenje v skupnosti ima torej vsekakor tudi prijetne plati. Poleg sveže pričeske so me ljubi simbiotiki ta konec tedna navdušili še s pripravo krompirjevega bureka krompiruše, za katero sem nekoč mimogrede omenila, da jo naravnost obožujem. Med dobre strani dejstva, da sem med kmalu 80 dedci edino dekle, štejem še vsakovrstna napajanja, palačinke, sladoled ter tisoč in en dobrohoten nasvet (“Ljudje ob oralni uporabi kumaric obolevajo. Slončica, uporabljaj prezervative.”). Morda je nezanemarljiv podatek tudi, da sem v tolikšni množici prvič v življenju lastnica največjih jošk, kar je s temle parom, verjemite mi, precejšen dosežek.

 • Share/Bookmark

...komentar [7]

 

7 komentarjev

 1. Nastjuska pravi:

  Kaj pa foto dokaz? :)

 2. Bonno72 pravi:

  In vendar je nekaterim življenje lahko tudi krompir (ali pa krompir življenje) :)
  Se pa strinjam z Natjusko. Foto dokazi bi bili zelo zaželjeni.

 3. Obrijeni krastavac pravi:

  Hoooray for boooobies!!!!!

  Pa naloži še kšno fotko (od čupe mislim). Boobies pa lahko na privat :)

 4. šuši pravi:

  lol :)

  in ja, želimo sliko frizuruše ;)

 5. Naty pravi:

  Naj povem, da sem resnično vesela, da se je našel pogumni obdelovalec tvoje naglavne goščave, kajti na podlagi preteklih izkušenj me je že dodobra zaskrbelo, kaj utegne v dobi treh mesecev brez (učinkovitih) posegov nastati iz tvoje frizure.
  H komentarju pa me je vzpodbudil predvsem zadnji stavek, iz katerega kar vre optimizem, ki mi vliva neizmerno življenjsko energijo in kjer prisotni, kot že tolikokrat poprej, lahko vidimo, da je res vse relativno.

  (Vse nepravilno postavljene vejice so posledica deprivacije skrbnix nadzorus sonjius.)

 6. rozonicka pravi:

  Glasujem tudi jaz za foto dokaz nove čupetine!
  Zdej pa vidijo unit ipi hudiča, a?

  Miss U*

 7. Majči pravi:

  Hahahaha, ja, ni de ni. Da si ravno ne rečem, kam bi sodile moje, po porodu, adijo pamet. Vidim da na vse možne načine nabiraš “kreativno” energijo in komaj čakam, da te dogodivščine vidim in slišim v živo. Majke mi. Bod pridna in ne imej pamet (vedno) na prvem mestu.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !