Bom semkaj prilepila kar osebno zgodbo, ki so jo bili od mene zahtevali nekega sončnega dne na talentiran.si.

Rojeno leta 1986 je majhno Slončico mati z izjemnim smislom za estetiko tlačila v zavijanje-z-očmi-vzbujajoča oblačila. Danes se Slončica na srečo oblači sama.

V rosnih letih je želela postati manekenka. Njeni cilji se niso bistveno spremenili; danes modno oblikuje prevode in ustvarja nova besedila.

V stričevi gostilni je pri dveh letih zbrani klienteli recitirala »Botra Ježa«, danes jo malo širša publika posluša preko valov Radia Odmev.

Pri petih letih je prve tri dni v vrtcu neumorno jokala iz strahu pred novimi ljudmi, danes malodane joka zaradi pomanjkanja le-teh.

Sanjala je, da bo nekoč koncertna flavtistka, danes z velikim navdušenjem na sto-in-enem primernem ali manj primernem mestu trobi v pozavno.

Življenjske odločitve se spreminjajo, Slončica pa ostaja velik otrok.

 • Share/Bookmark

7 komentarjev

 1. Tomaž pravi:

  Si za izmenjavo povezav najnih blogov?

 2. Smetka pravi:

  Tudi Smetka piše blog :)

 3. tomivideo tomivideo pravi:

  :-0

 4. Alex van der Volk Alex van der Volk pravi:

  Heh, kakšen kul blog, sem prav po naključju pristal na njem, malo posrfal in ti gre dejansko zelo dobro od rok. Pa naj še kdo reče, da smo Primorci slabo zastopani v blogosferi ;)

 5. Slončica Slončica pravi:

  @Alex van der Volk: Heh, rdim od ponosa. :) Hvala!

 6. Tenis pravi:

  Tudi jaz sem prišel po naključju sem in se kar dolgo zadržal ;)

 7. 1tujec 1tujec pravi:

  Lepo si povlekla rdeče niti iz otroštva v otroško odraslost. Škoda, da že dolgo nisi nič objavila in tako s svojim idejnim svetom masovno vplivala na zunanji svet. ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !